Schober Information Group heet voortaan DR3DATA

Home  /  Allgemein  /  Schober Information Group heet voortaan DR3DATA
PERSBERICHT
Roosendaal, 28 maart 2012  

Schober Nederland, onderdeel van de Schober Group, internationaal marktleider op het gebied van BtoB data, is door de voormalig CEO  Anoeska Bredius overgenomen. Vanaf vandaag gaat het bedrijf verder als zelfstandige onderneming: DR3DATA, Licensed by Schober. Met deze transactie legt DR3DATA de focus op de core business: BtoB data in de Benelux.

DR3DATA blijft deel uitmaken van het internationale Schober netwerk. Hierdoor is en blijft het bedrijf Europees marktdekkend.

“De afgelopen jaren zijn diverse investeringen gedaan om de kwaliteit van onze database te optimaliseren. Dit is ons onderscheidende karakter in de markt. Ook is er een grote stap voorwaarts gemaakt op het gebied van onze selectiecriteria. Hiermee kunnen onze klanten en prospects tijd en geld besparen doordat zij gerichter kunnen communiceren met hun doelgroep. Het aankomende jaar blijven wij intensief investeren om de kwaliteit op dit hoge niveau te houden en nog verder uit te breiden. Nog voor de zomer wordt hiervan een eerste innovatieve stap zichtbaar”, aldus Anoeska Bredius, Algemeen directeur/eigenaar DR3DATA.

Over DR3DATA

DR3DATA staat voor het leveren van hoogwaardige informatie en oplossingen op het gebied van Data-integratie, Dataverrijking en Data Quality Improvement. Kort gezegd is DR3DATA hét loket op het gebied van klant- en prospectsegmentaties.

 DR3DATA stelt haar relaties en prospects in staat om meer rendement uit hun doelgroep te halen. Dit levert de klanten een besparing in kosten en tijd op. In de praktijk is het noodzakelijk om bij sales- en marketingactiviteiten gebruik te maken van up-to-date doelgroepadressen en de juiste doelgroepsegmentatie. De kwaliteit van marktbewerking wordt hierdoor duurzaam verbeterd. Het doel is dat het rendement van de interactie van onze klanten met hun relaties wordt verdubbeld.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Do you have questions?